Francuska salata bez majoneze

  • 40 min
  • Jednostavno
  • Za 6 osoba
Autor Marko Vukman
Podijelite
Sastojci recepta
Priprema:
    1. Ledo mješavinu povrća za francusku salatu skuhajte u vreloj vodi, 8-10 minuta. Istovremeno skuhajte i jaja na tvrdo.
    2. Dok se povrće i jaja kuhaju, nasjeckajte kisele krastavce na sitne kockice.
    3. Ocijedite skuhano povrće iz vode i pustite da se ohladi. Ohladite i tvrdo kuhana jaja, ogulite ih i narežite na kockice.
    4. Pomiješajte povrće, jaja i krastavce pa dodajte mileram, grčki jogurt, senf i sok od limuna. Posolite, popaprite i dobro promiješajte.
    5. Salatu možete jesti i odmah, ali bit će još bolja ako je ostavite u hladnjaku da se malo stisne.

Mješavine povrća

Ledovim voćem i povrćem možete obogatiti svoju prehranu tijekom cijele godine.

Ukusno

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!