Miješano povrće za francusku salatu

Kuhajte s ovim proizvodom

Nezamislivo je organizirati blagdanske zabave, obiteljska druženja i vesele dječje rođendane bez glavne zvijezde stola, francuske salate. Kako zbog pripreme ove poznate delicije ne biste morali provesti sate i sate sjeckajući, olakšajte si posao i koristite već gotovo povrće za salatu. Umjesto u kuhinji provedite vrijeme u opuštanju prije dolaska gostiju.

Ledo miješano povrće za salatu sastoji se od nasjeckane mrkvice, graška i krumpira te je savršeno za pripremu različitih osvježavajućih jela.

Osim francuske salate, povrće možete koristiti i za pripremu ribljih salata s različitim umacima i dodacima. Unesite u kuhanje svoju kreativnost i prepustite se mašti.

Nutritivna deklaracija
Hranjiva vrijednost na 100g*
Energetska vrijednost 289 kJ / 69 kcal
Bjelančevine 2,5g
Ugljikohidrati 12g
Masti 0,4g
Priprema

Prije pripreme proizvod nije potrebno odmrzavati. Za pripremu proizvoda potrebno ga je skuhati u loncu 8 do 10 minuta.

Tajna ukusnog obroka skrivena je u svježe zamrznutom Ledo voću i povrću. Od hrskavih komadića mrkve i neodoljivo kremastog špinata do mješavina za meksička ili kineska jela i voćne smoothieje.

Nezačinjene mješavine povrća

Ledovim voćem i povrćem možete obogatiti svoju prehranu tijekom cijele godine.

Povrće i voće

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!