Grašak odlediti, a zatim ga premjestiti na kuhinjske ručnike 10 do 15 minuta da se dobro ocijede.
Grašak začiniti i nauljiti. Nemojte pretjerati sa solju.
Grašak istresti na papir za pečenje u jednom sloju na lim za pečenje.
Peći u zagrijanoj pećnici na 180 stupnjeva 40 do 45 minuta uz povremeno potresanje lima. Kad je pečen grašak mora biti hrskav. Hlađenjem će za nijansu postati još hrskaviji.
Osnovno povrće
Ledovim voćem i povrćem možete obogatiti svoju prehranu tijekom cijele godine.
Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.
Izaberite kolačiće na stranici
Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku: