Ruska salata sa tjesteninom

  • 20 min
  • Jednostavno
  • 4 osobe
Autor Ledo
Podijelite
Sastojci recepta
Priprema:

    Postanite Ledo fan na Facebooku ako već niste!

    1. Ledo miješano povrće za francusku salatu i kukuruz šećerac kuhajte u posoljenoj vodi 8-10 minuta te ocjedite. Tjesteninu skuhajte prema uputama na pakiranju, ocjedite i isperite vodom.
    2. U zdjeli pomiješajte narezanu šunku, kisele krastavce, sir i jaja sa kiselim vrhnjem, majonezom i senfom. Dodajte ohlađeno i dobro ocijeđeno povrće i tjesteninu. Posolite, popaprite i začinite maslinovim uljem i limunovim sokom po ukusu. Dobro promiješajte i ostavite salatu u hladnjaku barem 30 minuta prije posluživanja.

Mješavine povrća

Ledovim voćem i povrćem možete obogatiti svoju prehranu tijekom cijele godine.

Ukusno