Bakalar filete izrežite na manje komade veličine zalogaja. Posolite, popaprite, nakapajte limunovim sokom i maslinovim uljem te ostavite da stoji 15 minuta.
Kruh prepecite u tosteru ili pećnici i još topao natrljajte češnjakom i pokapajte maslinovim uljem te izrežite na sitnije kockice.
Bakalar ispecite na grill tavi, stavite u zdjelu, dodajte mahune, kockice kruha, svježe rajčice, luk narezan na tanke režnjeve i kapare
Začinite dresingom od maslinovog ulja, limunovog soka, limunove korice, mažurana, peršina, soli i svježe mljevenog papra.
Fileti i odresci
Ledo riba ne sadrži konzervanse i predstavlja prirodan izvor važnih hranjivih tvari.
Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.
Izaberite kolačiće na stranici
Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku: