Toplo - hladna salata od bakalara

  • 15 min
  • Jednostavno
  • 4 osobe
Autor Ledo
Podijelite
Sastojci recepta
Priprema:
    1. Mahune skuhajte u posoljenoj vodi.
    2. Bakalar filete izrežite na manje komade veličine zalogaja. Posolite, popaprite, nakapajte limunovim sokom i maslinovim uljem te ostavite da stoji 15 minuta.
    3. Kruh prepecite u tosteru ili pećnici i još topao natrljajte češnjakom i pokapajte maslinovim uljem te izrežite na sitnije kockice.
    4. Bakalar ispecite na grill tavi, stavite u zdjelu, dodajte mahune, kockice kruha, svježe rajčice, luk narezan na tanke režnjeve i kapare
    5. Začinite dresingom od maslinovog ulja, limunovog soka, limunove korice, mažurana, peršina, soli i svježe mljevenog papra.

Fileti i odresci

Ledo riba ne sadrži konzervanse i predstavlja prirodan izvor važnih hranjivih tvari.

Ukusno