Praktičan kalendar za dohranu dojenčadi

6. veljače 2013.
Autor Ante Đorđević
Podijelite

Pronađite korisne savjete za pravilnu dohranu svog djeteta u njegovoj najranijoj dobi.

Brojne su nedoumice mladih mama kad su u pitanju prehrana i dohrana djeteta. Uz majčino mlijeko, koje je djetetu na početku svakako najpotrebnije, potrebno je stalno i pažljivo dodavati nove namirnice. Stoga je Ledo pripremio šareni kalendar dohrane za prvu godinu djetetova života –  preuzmite ga ovdje.

Na jednom mjestu možete saznati mnoštvo dosad vama možda nepoznatih činjenica. Jeste li, primjerice, znali da se pri upoznavanju djeteta s novim namirnicama preporučuje uvesti dvije namirnice tjedno?

Saznajte u kojem je trenutku najbolje početi s konzumiranjem voća i povrća te s koliko mjeseci beba može probati riblji obrok. Jeste li znali da dijete ranije smije jesti bijelu nego plavu ribu? Znate li da se, primjerice, već s 12 mjeseci preporučuje da dijete kuša svoj prvi sladoled?

Podsjećamo i da je Ledo ranije objavio Vodič kroz pravilnu prehranu za bebe, mame i trudnice, koji također možete preuzeti.

Magazin

Članci, savjeti i recepti za sretno kuhanje s Ledom

Slatke i slane priče

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!