toggle menu Ledo
Hrvatski
Toggle search

Karijera u Ledu

Karijera u Ledu

Karijera u Ledu

Organizacijska kultura

Biti Ledov zaposlenik znači biti spreman na dijeljenje znanja, timski rad i učenje, što našu organizacijsku kulturu čini privlačnom potencijalnim novim članovima. Ključne Ledo vrijednosti koje osim stručnih znanja i vještina očekujemo od naših zaposlenika su stalni razvoj, fleksibilnost, predanost i proaktivnost.

Edukacija i razvoj zaposlenika

Prepoznajemo i razumijemo važnost ulaganja u razvoj i edukaciju zaposlenika, stoga, svojim zaposlenicima omogućavamo raznolike i brojne edukacijske programe koji odgovaraju individualnom razvoju pojedinca te specifičnim potrebama poslovanja. Usavršavanje potičemo odlascima na seminare, kongrese i sajmove, in house treninge, team building programima, učenjem stranih jezika i informatičkim tečajevima.

Mnogobrojnim internim edukacijama omogućujemo učinkovit prijenos informacija i znanja, upoznajemo zaposlenike sa poslovnim procesima, rezultatima poslovanja, razvojnim strategijama te novitetima u poslovanju čime značajno utječemo na internu komunikaciju.

Snaga i sinergija Agrokor koncerna omogućava nam i dijeljenje znanja sa stručnjacima ostalih kompanija. S kolegama iz kompanija Koncerna razmjenjujemo iskustva, znanja i dobre prakse po pitanju edukacijskih i razvojnih programa. Jedan od njih je Agrokor akademija u sklopu koje zajednički organiziramo i provodimo kvalitetne treninge, radionice i seminare čime ostvarujemo i značajan networking zaposlenika Koncerna.

Poticajna radna okolina

Brigom o osobnom rastu i razvoju pojedinaca i timova osiguravamo kontinuitet rasta kompanije. Na stvaranju poticajne okoline za rad i na razvoju naših zaposlenika radimo kroz projekte razvoja kompetencija, mentorskog sustava te internih treninga. Jednako tako uz profesionalnost i ozbiljnost u poslu, Ledo njeguje i dobru atmosferu, kolegijalnost i prijateljske odnose među timovima.

Ukoliko navedeno odgovara Vašim poslovnim očekivanjima i ciljevima te želite postati dio našeg tima, slobodno nam se javite otvorenom molbom ili prijavom na oglašene slobodne pozicije.

Newsletter

Ako želite primati svježe novosti iz Leda, unesite svoju email adresu.

Ledo.hr