Valjušci premium

Kuhajte s ovim proizvodom

Ukusni valjušci mogu se pripremiti kuhanjem ili prženjem. Odličan su prilog jelima od mesa, no mogu se poslužiti i kao samostalno jelo u različitim ukusnim umacima od vrhnja ili rajčice. Namijenjeni su ljubiteljima krumpirovog tijesta u različitim kreativnim kombinacijama.

Nutritivna deklaracija
Hranjiva vrijednost na 100g*
Energetska vrijednost 259 kcal/1083 kJ
Bjelančevine 5,9 g
Ugljikohidrati 40,5 g
Masti 8,1 g
Priprema

Valjušci se mogu pripremati kuhanjem ili prženjem. Kuhani valjušci: smrznute valjuške kuhajte u kipućoj slanoj vodi uz lagano vrenje dok ne isplivaju na površinu i kuhajte ih još 2 – 3 minute. Kuhane valjuške ocijedite i zamastite željenom masnoćom ( maslac, ulje ). Poslužite ih uz razno pripremljeno meso i umake ili kao glavno jelo posute prženim mrvicama ili prelivene kiselim vrhnjem. Prženi valjušci: smrznute valjuške pržite u ne prevrelom ulju 3 – 4 minute. Poslužite ih kao prilog uz divljač i ostala mesa u umaku.

Trenuci koje pamtimo — zamamni miris svježe pečenih štrukli, lagani ručak uz Ledo tjesteninu, ili prvi zalogaj slasnog deserta.

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!