2 žlice listića korijandra ili peršina za serviranje
sol i papar
Priprema:
Na maslinovom ulju nekoliko minuta pirjajte luk i đumbir, dok luk ne omekša, a zatim im dodajte curry mješavinu začina u prahu. Nastavite s pirjanjem još jednu minutu.
Luku i začinima pridružite sjeckane pelate pa zagrijte na umjerenoj vatri do vrenja. Gambere isperite pod mlazom mlake vode, dobro ocijedite te ih kuhajte u umaku od rajčice 5 minuta.
Curryju potom dodajte vrhnje za kuhanje pa ga začinite soli i paprom prema ukusu te nastavite s kuhanjem još 5-10 minuta kako biste gambere do kraja termički obradili.
Umak poslužite posipan listićima korijandra ili peršina, uz rižu koju ste prethodno skuhali prema uputama s pakiranja.
Plodovi mora i rakovi
Ledo riba ne sadrži konzervanse i predstavlja prirodan izvor važnih hranjivih tvari.
Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.
Izaberite kolačiće na stranici
Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku: