Sitno nasjeckajte luk i kratko popržite na zagrijanom maslinovom ulju.
Dodajte rižu i popržite 1 - 2 minute te podlijte bijelim vinom, pustite da alkohol ispari, a zatim povremeno podlijevajte vrućim temeljcem dok riža ne omekša. Kuhajte 16 - 18 minuta.
Odmrznute gambere operite pod mlazom vode i posušite papirnatim ručnikom. U posebnoj tavi zagrijte maslinovo ulje, dodajte listiće kadulje i kratko ih popržite.
Dodajte gambere i popržite 4 minute sa svake strane. Posolite i popaprite.
Ledo gambere operite pod mlazom vode, posušite kuhinjskim papirom i popržite na žlici maslinova ulja.
Prije kraja kuhanja u rižu dodajte gambere te umiješajte maslac, krem sir i parmezan.
Servirajte u tanjure i posipajte sitno nasjeckanim koprom.
Plodovi mora i rakovi
Ledo riba ne sadrži konzervanse i predstavlja prirodan izvor važnih hranjivih tvari.