Fileti oslića iz folije

  • 60 min
  • Jednostavno
  • 2 osobe
Autor Ledo
Podijelite
Sastojci recepta
Priprema:
    1. Ledo oslić filete odmrznite.
    2. Krumpir narežite na manje komade pa ga kratko blanširajte. Luk narežite na polumjesece, a češnjak prerežite na četvrtine.
    3. Komad folije premažite maslinovim uljem, na njega stavite filet oslića, posolite, popaprite i složite krumpir, luk, češnjak i peršin. Posipajte sa nekoliko kapi maslinova ulja i zamotajte u oblik bombona.
    4. Pecite u zagrijanoj pećnici na 200°C oko 20 min.
    5. Ledo blitva brikete kuhajte u posoljenoj vodi 8-10 min. Procijedite, začinite sa soli, paprom, maslinovim uljem, limunovim sokom i poslužite uz filete oslića i povrće.

Fileti i odresci

Ledo riba ne sadrži konzervanse i predstavlja prirodan izvor važnih hranjivih tvari.

Ukusno

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!