Ledo quesadilla

  • 35 min
  • Srednje
  • Za 4 osobe
Autor Marko Vukman
Podijelite
Sastojci recepta
Priprema:
    1. Povrće propirjati na malo maslinovom ulju. U suhu tavu staviti tortilju i na nju rasporediti naribani sir i peći dok se polovina sira ne otopi.
    2. Ovu tortilju izvaditi iz tave i staviti na trenutak na strane, a u tavu staviti drugu tortilju, rasporediti naribani sir, zatim na sir položiti propirjano povrće, posuti nasjeckanim mladim lukom i poklopiti s prvom tortiljom.
    3. Prilikom pečenja tortilju malo pritiskati. Ponoviti postupak s ostalim tortiljama i tortilje rezati na četvrtine i poslužiti. 

Nezačinjene mješavine povrća

Ledovim voćem i povrćem možete obogatiti svoju prehranu tijekom cijele godine.

Ukusno

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!