Povrće propirjati na malo maslinovom ulju. U suhu tavu staviti tortilju i na nju rasporediti naribani sir i peći dok se polovina sira ne otopi.
Ovu tortilju izvaditi iz tave i staviti na trenutak na strane, a u tavu staviti drugu tortilju, rasporediti naribani sir, zatim na sir položiti propirjano povrće, posuti nasjeckanim mladim lukom i poklopiti s prvom tortiljom.
Prilikom pečenja tortilju malo pritiskati. Ponoviti postupak s ostalim tortiljama i tortilje rezati na četvrtine i poslužiti.
Mješavine povrća
Ledovim voćem i povrćem možete obogatiti svoju prehranu tijekom cijele godine.
Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.
Izaberite kolačiće na stranici
Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku: