Meksička mješavina

Kuhajte s ovim proizvodom

Meksička kuhinja privlači brojne gurmane diljem svijeta zbog svojih pikantnih i moćnih okusa u kojima caruju namirnice poput kukuruza, graha i chillia. Jeste li znali zašto je meksička kuhinja ljuta? Jedan od razloga je kako bi ljuti začini ubili sve neželjene bakterija, a drugi kako bi na što intenzivniji način doživjeli čari jela.

Ledo Meksička mješavina sastoji se od kukuruza šećerca, mrkve, graška, zelene mahune te crvene i zelene paprike.

Vrlo je praktična za pripremu brojnih meksičkih specijaliteta, a dostupna je tijekom cijele godine. Od sada će priprema chillia con carne, različitih chimichanga, tacosa i tortillia biti pravo zadovoljstvo te ćete često pozivati prijatelje na tematske večeri u znaku Meksika.

Nutritivna deklaracija
Hranjiva vrijednost na 100g*
Energetska vrijednost 249 kJ / 59 kcal
Bjelančevine 2,4g
Ugljikohidrati 9,6g
Masti 0,5g
Priprema

Prije pripreme proizvod nije potrebno odmrzavati. Za pripremu proizvoda mješavinu je potrebno pirjati na tavi 10 do 15 minuta.

Tajna ukusnog obroka skrivena je u svježe zamrznutom Ledo voću i povrću. Od hrskavih komadića mrkve i neodoljivo kremastog špinata do mješavina za meksička ili kineska jela i voćne smoothieje.

Nezačinjene mješavine povrća

Ledovim voćem i povrćem možete obogatiti svoju prehranu tijekom cijele godine.

Povrće i voće

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!