Meksički taco s piletinom

  • 1 sat
  • Srednje
  • Za 4 osobe:
Autor Cvoke
Podijelite
Sastojci recepta
Priprema:
    1. Pileća prsa skuhajte u vodi s pola glavice luka, češnjom češnjaka i malo korijandera. Pileća prsa zatim nasjeckajte na trakice, a vodu u kojoj su se kuhala sačuvajte. 
    2. U tavici na ulju pirjati nasjeckani luk dok ne omekša pa dodajte Ledo meksičku mješavinu i Ledo rajčice.
    3. Uz neprestano miješanje pirjajte 5-7 minuta pa dodajte piletinu, 1 šalicu vode u kojoj se piletina kuhala, kumin i ljute papričice.
    4. Dobro promiješajte, posolite po želji, smanjite vatru i nastavite pirjati uz miješanje 10 minuta. 
    5. Servirajte na način da na toplu tortilju stavite nekoliko žlica mješavine piletine i povrća te na vrh iscijedite par kapi soka limete i stavite nekoliko kockica nasjeckanog avokada.

Mješavine povrća

Ledovim voćem i povrćem možete obogatiti svoju prehranu tijekom cijele godine.

Ukusno