Paprike punjene povrćem, piletinom i sirom

  • 50 min
  • Jednostavno
  • Za 4 osobe
Autor Marko Vukman
Podijelite
Sastojci recepta
Priprema:
    1. Piletinu narežite na kockice, začinite mljevenom paprikom, soli i paprom, pa popecite na žlici maslinovog ulja na umjerenoj vatri oko 10 minuta. Pred kraj termičke obrade, mesu dodajte nasjeckane listiće peršina i usitnjeni češnjak.
    2. Smrznutu mješavinu graška i mrkve kuhajte u kipućoj vodi oko 10 minuta pa je procijedite. Svježe paprike prerežite na pola po duljini te ih očistite od sjemenki.
    3. Pirjano začinjeno meso pomiješajte s kuhanim povrćem i većim dijelom naribanog sira pa ovu smjesu začinite paprom i njome napunite polovice paprika. Punjene paprike stavite u nauljenu posudu za pečenje te ih pospite ostatkom sira.
    4. Pecite na 190°C oko 20 minuta poklopljeno, a zatim oko 5 minuta otklopljeno.

Mješavine povrća

Ledovim voćem i povrćem možete obogatiti svoju prehranu tijekom cijele godine.

Ukusno

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!