Grašak - mrkva

Kuhajte s ovim proizvodom

Kombinaciju ovih dviju najpopularnijih povrtnih sorti možete iskoristiti za pripremu različitih ukusnih salata, juha ili kreativnih priloga. Osmi što osvajaju vedrim i veselim bojama, vaš tanjur učinit će privlačnim, zanimljivim i sočnim te oku ugodnim, a zasigurno vas podsjetiti i na kuhinju vaših baka.

Ledo mješavina Grašak – mrkva skratit će vrijeme pripreme za ukusna jela, a ujedno je dostupna tijekom cijele godine. Odlično će se uklopiti u različite krepke juhe i variva te će učiniti vaš „rizi bizi" drugačijim i inovativnim. Ako niste ljubitelj francuske salate s krumpirom, ova mješavina riješit će vaš problem, isto kao što će se odlično uklopiti u ostale osvježavajuće salate.

Ako niste sigurni kakav prilog pripremiti uz mesna ili riblja jela, pirjani grašak i mrkva na maslacu bit će odličan odabir.

Nutritivna deklaracija
Hranjiva vrijednost na 100g*
Energetska vrijednost 253 kJ / 60 kcal
Bjelančevine 3,0g
Ugljikohidrati 8,6g
Masti 0,6g
Priprema

Prije pripreme proizvod nije potrebno odmrzavati. Za pripremu proizvoda mješavinu je potrebno kuhati u loncu 8 do 10 minuta ili pirjati na tavi 10 do 15 minuta.

Tajna ukusnog obroka skrivena je u svježe zamrznutom Ledo voću i povrću. Od hrskavih komadića mrkve i neodoljivo kremastog špinata do mješavina za meksička ili kineska jela i voćne smoothieje.

Nezačinjene mješavine povrća

Ledovim voćem i povrćem možete obogatiti svoju prehranu tijekom cijele godine.

Povrće i voće

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!