Rezanci s graškom, mrkvom i morskim plodovima

  • 40 min
  • Jednostavno
  • Za 4 osobe
Autor Marko Vukman
Podijelite
Sastojci recepta
Priprema:
    1. Rezance skuhati prema uputama s pakiranja, ocijediti i isprati pod mlazom hladne vode.
    2. Umiješati im 1 žlicu maslinovog ulja. Smrznute gambere i dagnje proprati pod mlazom mlake vode, dobro ih posušiti i pirjati 10-15 minuta na 2 žlice maslinovog ulja. Pokapati ih sokom polovice limuna i začiniti paprom.
    3. Na biljnom ulju pirjati mješavinu mrkve i graška, usitnjeni češnjak i đumbir 10-15 minuta, a potom im dodati rezance te gambere i dagnje.
    4. U šalici pomiješati vodu, sojin umak i gustin pa ovu smjesu dodajti ostalim sastojcima i sve skupa pirjati još 2 minute kako bi se dodana tekućina zgusnula. Poslužiti toplo.

Mješavine povrća

Ledovim voćem i povrćem možete obogatiti svoju prehranu tijekom cijele godine.

Ukusno