Samoborski kotleti s mrkvom i graškom

  • 35 min
  • Srednje
  • Sastojci za 4 osobe
Autor Marko Vukman
Podijelite
Sastojci recepta
Priprema:
    1. Kotlete dobro istući batom te zarezati dijelove masnoće kako se kotleti ne bi savijali prilikom pečenja.
    2. Meso nasoliti i ispržiti na ulju s jedne i druge strane i izvaditi iz tave.
    3. Na istom ulju propirjati češnjak i peršin, zaliti vrućom vodom te vratiti kotlete i pirjati ih.
    4. U međuvremenu blanširati povrće i skuhati krumpir, ocijediti i ubaciti u tavu s mesom i kratko peći.  

Nezačinjene mješavine povrća

Ledovim voćem i povrćem možete obogatiti svoju prehranu tijekom cijele godine.

Ukusno

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!