Za salsu, narežite rajčice, papriku i luk na kockice pa ih pomiješajte sa sokom limete, usitnjenim korijandrom i nasjeckanom ljutom papričicom. Začinite soli i paprom prema ukusu i stavite u hladnjak dok pripremate ostale sastojke.
Smrznute gambere isplahnite pod mlazom mlake vode i dobro ih posušite. Češnjak usitnite i popržite 1 minutu na maslinovom ulju zagrijanom na umjerenoj vatri. Češnjaku potom pridružite i gambere pa ih pecite oko 10 minuta uz povremeno miješanje. Naposljetku, gambere začinite sokom limete, soli i paprom.
Tortille zagrijte na suhoj tavi – oko 2 minute sa svake strane, pa u njih rasporedite gambere i salsu.
Plodovi mora i rakovi
Ledo riba ne sadrži konzervanse i predstavlja prirodan izvor važnih hranjivih tvari.
Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.
Izaberite kolačiće na stranici
Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku: