Tacosi s gamberima

  • 30 min
  • Jednostavno
  • 4 osobe
Autor Sanja
Podijelite
Sastojci recepta
Priprema:
    1. Za salsu, narežite rajčice, papriku i luk na kockice pa ih pomiješajte sa sokom limete, usitnjenim korijandrom i nasjeckanom ljutom papričicom. Začinite soli i paprom prema ukusu i stavite u hladnjak dok pripremate ostale sastojke.
    2. Smrznute gambere isplahnite pod mlazom mlake vode i dobro ih posušite. Češnjak usitnite i popržite 1 minutu na maslinovom ulju zagrijanom na umjerenoj vatri. Češnjaku potom pridružite i gambere pa ih pecite oko 10 minuta uz povremeno miješanje. Naposljetku, gambere začinite sokom limete, soli i paprom.
    3. Tortille zagrijte na suhoj tavi – oko 2 minute sa svake strane, pa u njih rasporedite gambere i salsu.

Plodovi mora i rakovi

Ledo riba ne sadrži konzervanse i predstavlja prirodan izvor važnih hranjivih tvari.

Ukusno