Operite glavicu ljubičastog kupusa pa ga raspolovite, uklonite korijen i narežite nožem na što tanje trakice. Pomiješajte ga s kiselim vrhnjem i majonezom pa začinite solju i paprom. Stavite u hladnjak da odstoji dok pripremate ostale sastojke.
Pripremite salsu. Očistite i ogulite avokado pa ga narežite na kockice. Usitnite luk, rajčicu i listove korijandera. Pomiješajte sve sastojke pa ih začinite svježe cijeđenim sokom limete i solju.
Kukuruzne tortilje zagrijte na suhoj tavi.
Gambere ne trebate odmrzavati već ih kratko isperite pod mlazom tople vode. Ocijedite ih te začinite solju i paprom.
U tavi zagrijte malo maslinovog ulja pa ubacite gambere i pržite ih desetak minuta.
Složite tacose tako da najprije stavite kupus salatu pa salsu i na kraju posložite pržene gambere koje, prema ukusu, možete posuti kajenskim paprom ili čilijem.
Plodovi mora i rakovi
Ledo riba ne sadrži konzervanse i predstavlja prirodan izvor važnih hranjivih tvari.