Tuna odrezak sa sezamom u kineskoj mješavini

  • 30 min
  • Srednje
  • Za 2 osobe
Autor Marko Vukman
Podijelite
Sastojci recepta
Priprema:
    1. Odrmznite tuna odrezak te ga posolite, popaprite i uvaljajte cijelog u sezam.
    2. Kinesku mješavinu sotirajte na vrućem maslinovom ulju 3/4 min, posolite i popaprite po želji.
    3. Umak od soje reducirajte do pola te pri kraju reduciranja dodajte malo maslaca.
    4. Mješavinu stavite na sredinu tanjura, na to stavite preprženi tuna odrezak sa sezamom i malo prelijte umakom od soje. 

Mješavine povrća

Ledovim voćem i povrćem možete obogatiti svoju prehranu tijekom cijele godine.

Ukusno

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!