Kineska mješavina

Kuhajte s ovim proizvodom

Za sve ljubitelje orijentalne kuhinje koja obiluje različitim, na prvu pomisao ne spojivim okusima, ova kreativna mješavina povrća kojeg ćete teško pronaći u trgovinama, u potpunosti će vas oduševiti. Ako ste skloni eksperimentiranju s namirnicama te ste otvoreni za nove, još neistražene okuse, ovo je odličan odabir za vas.

Ledo Kineska mješavina sastoji se od kupusa, poriluka, crvene i zelene paprike, ploška luka i bambusa, mrkve, crnih gljiva i mahunica mladog graška.

Povrće je narezano na trakice kako bi najhrabriji među vama mogli uživati u potpunom ugođaju i jesti s kineskim štapićima. Mješavina je odlična za pripremu u woku s dodatkom staklenih rižinih rezanaca ili mesa narezanog na trakice. Jednako tako uklopit će se i u egzotična rižota s kozicama uz dodatak popularnog sojinog umaka.

Nutritivna deklaracija
Hranjiva vrijednost na 100g*
Energetska vrijednost 266 kJ / 64 kcal
Bjelančevine 1,3g
Ugljikohidrati 7,7g
Masti 3,1g
Priprema

Prije pripreme proizvod nije potrebno odmrzavati. Za pripremu proizvoda mješavinu je potrebno pirjati na tavi 8 do 10 minuta.

Tajna ukusnog obroka skrivena je u svježe zamrznutom Ledo voću i povrću. Od hrskavih komadića mrkve i neodoljivo kremastog špinata do mješavina za meksička ili kineska jela i voćne smoothieje.

Nezačinjene mješavine povrća

Ledovim voćem i povrćem možete obogatiti svoju prehranu tijekom cijele godine.

Povrće i voće

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!