Vegetarijanska enchilada

  • 45 min
  • Jednostavno
  • 4 osobe
Autor Ledo
Podijelite
Sastojci recepta
Priprema:
    1. Pripremite crveni umak tako da na 2 žlice maslinovog ulja propirjajte nasjeckani crveni luk i češnjak do ne omekšaju.
    2. Dodajte pelata, papar i sol po želji i pirjajte 5 do 10 minuta. Zatim umak izmiješajte u blenderu do fine strukture.
    3. Na tavici na preostalom ulju pirjajte Ledo meksičku mješavinu 10 -15 minuta.
    4. Povrće maknite s izvora vatre  i dodajte mu umak od rajčice, kiselo vrhnje i polovicu naribanog sira.
    5. Pripremljeni nadjev ravnomjerno rasporedite po tortiljama i savijte ih. Po površini stavite malo crvenog umaka koji ste pripremili i pospite preostalim ribanim sirom.
    6. Pecite u pećnici na 200°C oko 10-15 minuta i servirajte toplo.

Mješavine povrća

Ledovim voćem i povrćem možete obogatiti svoju prehranu tijekom cijele godine.

Ukusno