Pripremite crveni umak tako da na 2 žlice maslinovog ulja propirjajte nasjeckani crveni luk i češnjak do ne omekšaju.
Dodajte pelata, papar i sol po želji i pirjajte 5 do 10 minuta. Zatim umak izmiješajte u blenderu do fine strukture.
Na tavici na preostalom ulju pirjajte Ledo meksičku mješavinu 10 -15 minuta.
Povrće maknite s izvora vatre i dodajte mu umak od rajčice, kiselo vrhnje i polovicu naribanog sira.
Pripremljeni nadjev ravnomjerno rasporedite po tortiljama i savijte ih. Po površini stavite malo crvenog umaka koji ste pripremili i pospite preostalim ribanim sirom.
Pecite u pećnici na 200°C oko 10-15 minuta i servirajte toplo.
Mješavine povrća
Ledovim voćem i povrćem možete obogatiti svoju prehranu tijekom cijele godine.
Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.
Izaberite kolačiće na stranici
Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku: