Juha od crvenog bodečnjaka sa rižom

  • 45 min
  • Jednostavno
  • 4 osobe
Autor Ante Đorđević
Podijelite
Sastojci recepta
Priprema:
    1. Nakon odmrzavanja ribu isperite i očistite od ostatka utrobe
    2. U kipuću vodu potopite nekoliko režnjeva češnjaka, stručak peršina i lovorov list.
    3. Nakon nekoliko minuta kuhanja dodajte Crveni Bodečnjak i pustite da se kuha na laganoj vatri, podlijevajući s bijelim vinom.
    4. Ubacite rižu i kuhajte dok ne omekša a juha zagusti. Izvadite stručak kuhanog peršina te ubacite malo svježeg nasjeckanog i pospite maslinovim uljem.

Cijela riba

Ledo riba ne sadrži konzervanse i predstavlja prirodan izvor važnih hranjivih tvari.

Ukusno

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!