Crveni Bodečnjak bez glave

Kuhajte s ovim proizvodom

Crveni Bodečnjak je jedan od najcjenjenijih pripadnika oborite ribe koja živi na velikim dubinama uz morsko dno. Ledo Crveni Bodečnjak dostupan je tijekom cijele godine te je zbog svoje nježne i mekane teksture vrlo ukusan i sočan obrok. Dolazi iz divljeg ulova i bogat je bjelančevinama i omega 3 masnim kiselinama. Namijenjen je pravim znalcima i poznavateljima morske ribe  koji znaju cijeniti njegovo profinjeno bijelo meso. 

Priprema

Nakon odmrzavanja crveni bodečnjak isperite i očistite od ostataka utrobe i ljusaka, osušite prije pripreme. Crveni bodečnjak (100 g) pržite na srednje jakoj vatri oko 20 minuta koristeći grill tavu premazanu maslinovim uljem (6 g).

Ledo svježe zamrznuta riba čuva sve hranjive sastojke i ostaje ukusna i svježa kao na dan kad je ulovljena.

Cijela riba

Ledo riba ne sadrži konzervanse i predstavlja prirodan izvor važnih hranjivih tvari.

Svježe smrznuta riba