Oborite svoju ljubav s nogu uz mini King Double slasticu!

14. veljače 2017.
Autor Marko Vukman
Podijelite
Vezani proizvodi

Kad biste morali opisati desert koji savršeno predstavlja ljubav, kako bi ta slastica izgledala i kakav bi okus imala? Ekipa iz Hemingway Bar&Bistrot ima savršen odgovor na ova pitanja.

Za ljubav kažu da je slatka poput čokolade, kao i da vrijedi samo onda kad se dijeli. Za ljubav još kažu i da je prekrasno kaotična, a mi vam predstavljamo upravo takav desert koji će u vama pobuditi vrtlog emocija.

Riječ je o "Lizalici" koju možete naručiti u Hemingway Bar&Bistrotu. Šumsko voće daje joj svježinu, lješnjaci i bademi neponovljivu hrskavost, a kremasti preljev od karamele, s još malo čokolade na vrhu, zaokružuje priču u savršenu romansu.

Kao da sve navedeno nije dovoljno da se zaljubite na prvi okus, na vrhu se nalazi hladni Mini King double štapić. Baš tu, na vrhu ove toplo-hladne slastice, počinje užitak poslije kojeg više ništa neće biti isto. Kad se upustite u istraživanje svih okusa, shvatit ćete da je "Lizalica" poput toplo-hladne igre ljubavi, poput "voli me, ne voli me", samo što se u ovom desertu – baš sve voli.

Ne zaboravite i da ljubav putuje kroz želudac pa je "Lizalica", napravljena po originalnoj recepturi, savršen početak jednog divnog putovanja. Povedite svoju bolju polovicu, ili onu za koju se nadate da će postati vaša bolja polovica, počastite je ovim desertom i promatrajte kako sjaj zauzima svoje mjesto u očima.

Upoznajte Mini King double sladolede

Savršen dupli sloj hrskave čokolade, omotan oko nježne vanilije, garantira užitak svakome tko dođe do jednog od 5 neodoljivih Mini King double sladoleda u pakiranju.

Mini King double odličan je za slatke i zabavne trenutke s obitelji, nenajavljene goste kojima želite pružiti kraljevski užitak ili u desertu koji savršeno predstavlja ljubav.

Pogledajte recept: Topli čokoladni kolač u šalici sa mini King Double sladoledom

Magazin

Članci, savjeti i recepti za sretno kuhanje s Ledom

Slatke i slane priče

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!