Mini Quattro Plazma

Ostali sladoledi

Quattro Plazma već je ljubitelje sladoleda osvojio neodoljivim okusom i postao onaj slatki 'razlog više' za okupljanje obitelji i najbližih u toplini doma. Sada dolazi i u manjem pakiranju, idealnom za manja druženja i dijeljenje lijepih trenutaka s obitelji.

Četiri neodoljive kombinacije okusa ispunit će želje svih članova obitelji jer svatko može pronaći okus za sebe poput čokolade s preljevom od čokolade i biskvita obogaćenog komadićima plazma keksa. Naravno, tu je još i sladoled okusa karamele s preljevom od karamele te kremasti sladoled okusa Plazme s komadićima Plazma keksa.

Posip s komadićima plazma keksa daje dodatnu notu ovom desertu, a sve to spaja se u ukusan sladoled uz koji obiteljska druženja postaju još slađa. Upravo je zato Mini Quattro Plazma prava doza kojom možete zasladiti dan neovisno o godišnjem dobu i prilici koja je okupila obitelj ili prijatelje.

Sreća dolazi u obliku ledenog, kremastog, neodoljivo slasnog Ledo sladoleda.

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!