Plazma Cheesecake štapić

Ostali sladoledi

Zavirite u svijet fantastičnih kombinacija okusa uz novitet iz Ledove radionice − Plazma Cheesecake, sladoledni štapić koji spaja poznati okus keksa Plazma i popularni format cheesecakea s višnjom. Za sve ljubitelje Plazme, ovaj sladoled u obliku štapića predstavlja uzbudljivu novost.

Svaki zalogaj nudi bogat okus cheesecakea s višnjom, obogaćen mljevenim Plazma keksom, dok preljev od bijele čokolade s posipom od komadića višnje dodaje teksturni kontrast koji privlači ljubitelje keksa.

Plazma Cheesecake štapić nije samo desert nego i posebno zadovoljstvo za sve koji traže nešto drugačije od uobičajenih sladoleda. Bilo da želite nešto posebno za sebe ili nečim takvim želite počastiti druge, ovaj sladoled je izvrsna opcija.

vUz postojeće Plazma proizvode, poput sendviča i korneta, Plazma Cheesecake štapić pruža vam još jednu opciju izbora za uživanje. Bez obzira na situaciju, u asortimanu Leda možete pronaći idealan proizvod za svaku priliku. Ne propustite priliku da doživite ovu novu, uzbuđujuću varijantu Plazme!

Sreća dolazi u obliku ledenog, kremastog, neodoljivo slasnog Ledo sladoleda.

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!