Plazma Mixbox

Ostali sladoledi

Ljubitelji Plazma sladoleda došli su na svoje uz jedinstveno Mixbox pakiranje koje sadrži čak šest ukusnih Plazma sladoleda i to dva na štapiću, dva u kornetu te dva Plazma Sandwicha.

Plazma Cream kornet donosi dva sladoledna okusa - keksa sa komadićima Plazma keksa i šlaga te obogaćen čokoladnim prelijevom i hrskavim posipom keksa Plazma. Plazma Sandwich između dva meka biskvita ispunjen je sladoledom okusa Plazme uz finu čokoladu s posipom krupnih komadića mljevene Plazme, a sladoled na štapiću donosi spoj sladoledne mase Plazma keksa te mliječne i bijele čokolade.

Plazma Mixbox idealan je za obiteljska ili prijateljska druženja, jer sadrži za svakoga po nešto i spreman je da udovolji svim ukusima.

Sreća dolazi u obliku ledenog, kremastog, neodoljivo slasnog Ledo sladoleda.

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!