Žu-žu kockice: Savršeni blagdanski party snack!

27. prosinca 2016.
Autor Ledo
Podijelite
Vezani proizvodi

Tražite zalogaj koji se brzo priprema, a da je ukusan i dekorativan? Nešto za što će cijela obitelj zagristi? Odgovor su - lisnate Žu-žu kockice. Brzo nastaju, još brže nestaju!

Lisnato tijesto vole svi, pa čak i oni najzahtjevniji, jer s njim običan zalogaj postaje gozba. Mirisni i hrskavi slojevi tijesta užitak su koji će malo tko propustiti. Zato smo sigurni da će svatko kome ponudite Žu-žu lisnate pogačice sa sezamom biti oduševljen.

Ove slasne lisnate pogačice zabavne su za jelo koliko i za izgovaranje. Spremne su za uživanje dok kažete Žu-žu! Samo ih stavite u zagrijanu pećnicu na 200°C i pecite 15 minuta, a one će svojim zamamnim mirisom ispuniti cijeli dom i dozvati vaše najmilije za obiteljski stol.

Poslužite ih same ili s dodacima

Žu-žu kockice poslužite ovih blagdana kao samostalan zalogaj ili ih kombinirajte sa slanim i slatkim dodacima. Otvorite teglicu bakinog najboljeg pekmeza od šljiva ili Žu-žu poslužite sa slanim domaćim narescima. Kockice veličine zalogaja oni najmanji rado će 'zgrabiti' u prolazu, a niti odraslima neće biti mrsko jesti prstima.

Kombinacija lisnatog tijesta i sezama bit će podjednako ukusna i topla i hladna, naravno, ako se Žu-žu stignu ohladiti. Baš zato što im je za pripremu dovoljno tek 15 minuta, možete se više posvetiti uživanju u blagdanima i druženju s obitelji.

Magazin

Članci, savjeti i recepti za sretno kuhanje s Ledom

Slatke i slane priče

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!