Brancin sa povrćem iz folije

  • 1h+ odmrzavanje
  • Srednje
  • 4-6 osoba
Autor Ledo
Podijelite
Sastojci recepta
Priprema:
    1. Ledo brancine odmrznite pa ih posušite kuhinjskim ubrusom.
    2. Krumpirove ploške i bob blanširajte 2-3 min u kipićoj vodi, pustite da se kratko ohlade pa bobu uklonite vanjsku ljusku.
    3. Mrkvu i komorač narežite na trakice, a peršinov list usitnite.
    4. Komad aluminijske folije (dovoljno velik da u njega možete zamotati ribu) posipajte sa maslinovim uljem, na ulje posložite krumpire, na krumpir ribu koju ste posolili i popaprili, a na ribu ostatak povrća (mrkvu, komorač i bob).
    5. Ribu posipajte žličicom kapara i nasjeckanim peršinovim listom, sve posipajte sa maslinovim uljem i zamotajte foliju u oblik bombona, pazite da je sve dobro zamotano.
    6. Pecite "bombone" 30-tak min na 190°C. Kada su pećeni izvadite brancine i povrće iz folije i poslužite toplo.

Osnovno povrće

Ledovim voćem i povrćem možete obogatiti svoju prehranu tijekom cijele godine.

Ukusno