Ledo brancine odmrznite pa ih posušite kuhinjskim ubrusom.
Krumpirove ploške i bob blanširajte 2-3 min u kipićoj vodi, pustite da se kratko ohlade pa bobu uklonite vanjsku ljusku.
Mrkvu i komorač narežite na trakice, a peršinov list usitnite.
Komad aluminijske folije (dovoljno velik da u njega možete zamotati ribu) posipajte sa maslinovim uljem, na ulje posložite krumpire, na krumpir ribu koju ste posolili i popaprili, a na ribu ostatak povrća (mrkvu, komorač i bob).
Ribu posipajte žličicom kapara i nasjeckanim peršinovim listom, sve posipajte sa maslinovim uljem i zamotajte foliju u oblik bombona, pazite da je sve dobro zamotano.
Pecite "bombone" 30-tak min na 190°C. Kada su pećeni izvadite brancine i povrće iz folije i poslužite toplo.
Osnovno povrće
Ledovim voćem i povrćem možete obogatiti svoju prehranu tijekom cijele godine.