Bob

Kuhajte s ovim proizvodom

Prije dolaska popularno zvanih „Amerikanaca", ili točnije graha, krumpira i kukuruza, bob je kao kultura bio znatno više zatupljen u prehrani Europljana. Ovaj vrlo ukusan plod mahune svojom intenzivnom zelenom bojom, oplemenit će različita tradicionalna i moderna jela te ih učiniti kreativnim i zanimljivim.

Ledov bob dostupan je tijekom cijele godine te je vrlo jednostavan za pripremu. Kao namirnica često se koristi u dalmatinskim specijalitetima, poput brudeta sa sipom ili različitim vrstama ribe. Jednako tako bob je odličan za pripremu variva, ukusnih pirea, osvježavajućih salata te tjestenina i rižota.

Nutritivna deklaracija
Hranjiva vrijednost na 100g*
Energetska vrijednost 472 kJ / 112 kcal
Bjelančevine 9,0 g
Ugljikohidrati 12 g
Masti 1,0 g
Priprema

Prije pripreme proizvod nije potrebno odmrzavati. Za pripremu proizvoda bob je potrebno kuhati u loncu 8 do 10 minuta ili pirjati na tavi 10 do 15 minuta.

Tajna ukusnog obroka skrivena je u svježe zamrznutom Ledo voću i povrću. Od hrskavih komadića mrkve i neodoljivo kremastog špinata do mješavina za meksička ili kineska jela i voćne smoothieje.

Osnovno povrće

Ledovim voćem i povrćem možete obogatiti svoju prehranu tijekom cijele godine.

Povrće i voće

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!