Paella od bakalara i špinata

  • 30 min
  • Jednostavno
  • 4 osobe
Autor Ledo
Podijelite
Sastojci recepta
Prijedlog za serviranje:

Poslužiti s kriškom limuna

Priprema:
    1. Pripremite povrtni temeljac od Ledo miješanog povrća za juhu.
    2. U širokoj plitkoj posudi (paella tava) zagrijte maslinovo ulje i dodajte na manje komade izrezane filete bakalara, brikete špinata, pinjole, rajčicu, češnjak, mjevenu papriku i čili.
    3. Smanjite temperaturu i pirjajte 6 minuta konstantno miješajući.
    4. Dodajte rižu i pirjajte 2 minute miješajući, a potom dodajte sol, temeljac i šafran.
    5. Lagano kuhajte i miješajte 15 minuta, podlijevajući temeljcem.
    6. Maknite s vatre i nakon 5 minuta jelo poslužite s kriškom limuna.

Fileti i odresci

Ledo riba ne sadrži konzervanse i predstavlja prirodan izvor važnih hranjivih tvari.

Ukusno