VIDEO: Pretvorite sladoledne štapiće u umjetnička djela

14. siječnja 2016.
Autor Ledo
Podijelite

Veselje ne mora prestati kada pojedete svoj najdraži Ledo sladoled! Ostaju nam štapići s kojima se možemo poigrati i biti kreativni, a za to nam je potrebno samo malo vremena i dobro društvo!

Štapići od sladoleda odlična su osnova za izradu različitih predmeta za koje nam nisu potrebne nikakve posebne vještine niti alat, samo stvarčice koje već imamo kod kuće i malo kreativnosti.

Za lijepe okvire veselih boja potrebne su vam škare, ljepilo, konac i kist s bojama. Sa šest štapića možete napraviti okvir u koji se slika ili fotografija lako umetne pa je možete i mijenjati. Još lakša i brža varijanta je okvir od samo četiri štapića, na koje možete zalijepiti sliku, provući konac i okvir je gotov doslovno za tren.

U ovu kreativnu izradu mogu se uključiti i mali i veliki kreativci koji će se dobro zabaviti i podružiti. Postoje, naravno, i mnoge druge kombinacije koje će vaši mali kreativci sami smisliti.

A kako se štapići brzo i lako pretvaraju u okvire, pogledajte u našem videu:

Magazin

Članci, savjeti i recepti za sretno kuhanje s Ledom

Slatke i slane priče

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!