King Obsession

Ostali sladoledi

(20 godina užitka)

Znate li onaj trenutak u kojemu se želite posvetiti samo sebi i zaboraviti sve obaveze? Ukoliko da, spremni ste za King Obsession, sladoled uz kojeg sve ostalo barem na kratko pada u drugi plan.

Zahvaljujući primamljivoj kombinaciji kremastog sladoleda od bijele i mliječne čokolade, koja je obogaćena čokoladnim punjenjem te prelivena s čak tri preljeva – od kakaa, bijele čokolade i tamne čokoladom s crispy posipom, King Obsession u trenu će vam priuštiti potpuno novu „dimenziju uživanja“.

King Obsession predstavlja sladoled koji spaja čak tri različita okusa sladoleda i tri različita preljeva, pa možemo zaključiti da za ovaj King sladoled svakako vrijedi – više je više!

Sreća dolazi u obliku ledenog, kremastog, neodoljivo slasnog Ledo sladoleda.

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!