VIDEO: Pojedi sladoled, ukrasi srce-torbicu

8. rujna 2016.
Autor Marko Vukman
Podijelite

Naš novi sladoled jedinstvena je kombinacija omiljenog sladoleda od čokolade i vanilije te originalne ambalaže u obliku srca. Torbica dolazi u četiri boje, a kako svakoj dati svoj osobni pečat, pogledajte u videu.

Iako namijenjena najmlađim ljubiteljima sladoleda, nema sumnje da će Sladoled & Torbica oduševiti svakoga tko uživa u iznenađenjima, bojama i zabavi.

Skupite sve četiri boje torbice - crvenu, žutu, plavu i ljubičastu. Koristite ih kao kutiju za pospremanje dragih vam sitnica, kao torbicu za izlazak, pernicu ili kutiju za, recimo, sendvič.

Ideje za ukrašavanje ovih torbica je bezbroj! Odaberite onu ideju koja vam je ukrala srce na prvi pogled - rokerske zakovice ili retro točkice.

Pogledajte video Kako ukrasiti sladolednu torbicu

 

Srce - torbica je pogodna i za ručno oslikavanje. Koristite trajne flomastere koji se neće izbrisati. Još jedna sjajna ideja za ukrašavanje su kamenčići raznih boja i oblika.

Za koju god se tehniku ukrašavanja odlučili, važna je samo jedna stvar, a to je – dobro se zabaviti i uživati u finom sladoledu! 

Magazin

Članci, savjeti i recepti za sretno kuhanje s Ledom

Slatke i slane priče

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!