Quattro Dream: Okusi od kojih su sazdani slatki snovi

20. rujna 2016.
Autor Marko Vukman
Podijelite
Vezani proizvodi

Kad poželi nešto slatko, svaka druga osoba u Hrvatskoj odabrat će kremasti, smrznuti desert – sladoled. Bez obzira na godišnja doba. Kažu da se o ukusima ne raspravlja, ali to se ne može reći i za okuse. Znate li koji su omiljeni okusi sladoleda u Hrvata?  

Nećemo biti hladni i dugo vas držati na ledu: Čokolada je omiljeni okus u Hrvatskoj. Iznenađeni? Nakon čokolade, u škrinju ćemo najčešće posegnuti za sladoledom od vanilije, potom za okusom lješnjaka i šumskog voća, odnosno jagode.

Quattro Dream kombinira 4 najpopularnija okusa – čokoladu, vaniliju, lješnjak i jagodu. Drugim riječima, ovaj sladoled doslovno ispunjava snove!

Jedna tebi, jedna meni...

Hrvati najviše uživaju u svojoj hrani kad je dijele s drugima, a sladoled nije iznimka. Čak 70% ljudi jede sladoled kod kuće. To znači da se kuglice omiljenih okusa dijele među ukućanima i prijateljima.

 

Zveckanje zdjelica, dilema oko velike ili male žlice, prvi zalogaj u najudobnijem naslonjaču ili stolcu na balkonu, "ja bih još" povika… A tek musava usta najmlađih koji su doslovno počistili zdjelicu! Zvuči poznato?

Snovi posuti komadićima čokolade

Što može učiniti sladoled još boljim, pa čak i onaj od čokolade? Odgovor je jednostavan. Još čokolade!

Quattro Dream sladoled posut je komadićima mliječne i bijele čokolade te čokoladnim preljevom. To je razlog zbog kojeg se nadamo da će prva kuglica pripasti upravo nama. Nismo sebični, doduše, četiri su okusa, četiri "vrha" i posipa, ima dovoljno za sve!

Pogledaj našu video playlistu

Prazna kutija sladoleda ne mora biti znak da je san gotov. Naprotiv. Tu uskače mašta koja će vam dati ideju kako plastičnoj kutiji dati novu svrhu, bilo da ćete u njoj čuvati maminu sarmu, pretvoriti je u ukrasnu košaricu za sitnice ili modernu torbicu.

Magazin

Članci, savjeti i recepti za sretno kuhanje s Ledom

Slatke i slane priče

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!