VIDEO: Smiksaj smoothie dok kažeš jen', dva, tri!

1. veljače 2016.
Autor Cvoke
Podijelite

Voćni i povrtni kašasti sok, popularno zvan 'smoothie', idealan je odabir za doručak ili međuobrok. Sastojke možete prilagođavati svom ukusu, a priprema je brza i jednostavna. Podijelite svoje recepte uz oznaku #smutime! 

Dnevnu doza voća i povrća, izvora prijeko potrebnih vitamina, minerala i vlakana, natočite u čašu i uživajte u odličnim kombinacijama smoothija. Za vas smo pripremili dva video vodiča u kojim vam predstavljamo recepte korak po korak. 

Zeleni smoothie od špinata pun je hranjivih tvari i dat će vam snagu kao špinat Popaju! Špinat ima nježan okus koji u kombinaciji s jabukom nudi osvježavajući napitak. 

Zamrznuti briketi špinata štede vam vrijeme kod pripreme, ne moraju se odmrzavati i uvijek ih možete imati spremne za ubaciti u blender.

Za one koji više vole voćne okuse, pripremili smo recept za smoothie sa šumskim voćem. Kao i brikete špinata, šumsko voće nije potrebno odmrzavati prije dodavanja u blender.

Mješavina šumskog voća sastoji se od jagoda, malina, borovnica, kupina, crnog i crvenog ribizla. Pomiješano s grčkim jogurtom, šumsko voće osigurava savršeno kremasti smoothie, prekrasne boje. 

Nadamo se da ćete otkriti puno finih recepata uz Ledo voće i povrće! Ne zaboravite ih fotkati i objaviti uz #SmutMe na Instagramu. Sretno!

#smutime

Ovdje pogledajte nedavne Instagram fotografije označene sa #smutime

Ovdje pogledajte sve fotografije označene sa #smutime. Ne zaboravite slijediti @ledohrvatska Instagram na Instagramu

Pravila natječaja

Ovdje možete preuzeti pravila natječaja #smutime

Magazin

Članci, savjeti i recepti za sretno kuhanje s Ledom

Slatke i slane priče