LEDO RIBA: Od ulova do stola

25. svibnja 2016.
Autor Marko Vukman
Podijelite

Vrhunska divlja riba sačuvane svježine i kvalitete, dostupna vam je tijekom cijele godine. Ledo smrznuta riba uvijek je nadohvat ruke i spremna za brzu pripremu.

Ako upravo razmišljate što ćete danas ili sutra pripremati za ručak, tu smo da vam pomognemo - odaberite ribu. Bijelu ili plavu, koja god vam više prija.

Pripremite LEDO smrznutu ribu koja vam je tijekom cijele godine nadohvat ruke. Vrhunska divlja riba ulovljena je po međunarodnim propisima kako bi se sačuvala njezina svježina i kvaliteta. 

Jedite je barem dva put tjedno

Riba je odličan izvor omega-3 masnih kiselina koje doprinose normalnoj funkciji srca. Pritom je i puna proteina važnih za pravilno funkcioniranje mišića i kosti. Spomenut ćemo i da je riba bogata brojnim vitaminima i mineralima pa uživajte u njoj barem dva put tjedno. Godit će vam i duhu i tijelu.

Saznajte više o prednostima smrznute ribe i zašto je ribu potrebno jesti 2x tjedno.    

LEDO riba obrađena je i smrznuta tehnologijom brzog smrzavanja. Smrzavanje svježe ribe je strogo kontrolirani proces. Uz to, LEDO riba je već očišćena i spremna za brzu pripremu. Idealna za onaj ručak ili večeru za koje nemate previše vremena, a želite nešto ukusno i hranjivo.

Od ulova do stola

U nastavku pogledajte video "Od ulova do stola" i doznajte više o praktičnosti LEDO smrznute ribe te zašto je ona sinonim za izvornu i – ne manje važno – uvijek dostupnu kvalitetu.

Smrznuta riba je praktična za pripremu

LEDO smrznuta riba priprema se brzo, a načina pripreme ima zaista mnogo. Mi ćemo vam predložiti samo neke od njih. Mogli biste, primjerice, na grill tavi pripremiti filete lososa, oslića i bakalara. Ili pripremiti paniranu ribu na kreativan način u čemu će posebno uživati vaši klinci.

Ako mislite da za pripremu ribe morate imati puno kulinarskog iskustva, razmislite opet. Pogledajte naš video vodič i doznajte kako filetirati skušu pa je brzo pripremiti u tavi ili kako uspješno poširati bakalar. Ako se dosad niste odvažili na pripremu ribe, sad je pravi trenutak.

Idealna za sočan riblji roštilj

Ne zaboravite pozvati i prijatelje na uživanje uz ribu. Roštilj je uvijek dobra ideja, a riba na roštilju – još bolja. Doznajte koju ribu odabrati i kako je marinirati za sočan roštilj.

Ne propustite i pregršt drugih ideja za pripremu ribe:

Okušajte se i pripremu lignji u pećnici. Možda se čini komplicirano, ali zato je tu naš video vodič u kojem vas vodimo korak po korak kroz pripremu.

Uživajte u bogatom LEDO asortimanu svježe smrznute ribe i ne zaboravite se poslije nagraditi omiljenim sladoledom. Ako ste jeli ribu barem dvaput tjedno – zaslužili ste!

Pogledajte cijelu playlistu videa Ledo smrznute ribe: 

Magazin

Članci, savjeti i recepti za sretno kuhanje s Ledom

Slatke i slane priče

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!