VIDEO: Pripremite paniranu ribu na kreativan način

27. listopada 2015.
Autor Cvoke
Podijelite

Panirana riba odličan je izbor za brz i ukusan ručak bez da morate brinuti o "zalutalim" ribljim kostima. Hrskava korica i sočna unutrašnjost čine ovako pripremljenu ribu neodoljivom i za mlađe ukućane.

Ovisno o načinu pripreme, panirana riba može postati zvijezda vaše salate koju ćete ponijeti na posao ili fishburgera koji možete pripremiti vama dragim, ali neočekivanim gostima i to u svega dvadesetak minuta.

Najvažniji trik kod pripreme panirane ribe je velika količina jako dobro zagrijanog ulja u kojem ćete pržiti panirane riblje štapiće ili panirane riblje odreske. Paniranu ribu nije potrebno odmrzavati prije pečenja što uvelike štedi vrijeme.

Pogledajte video i inspirirajte se našim prijedlozima za pripremu panirane ribe, a klikom na linkove potražite recepte za Salatu s paniranim ribljim štapićima i Domaći fishburger.

Kao ljubitelja ribe, sigurno će vas zanimati i video Kako očistiti lignje i pripremiti ih u pećnici

Magazin

Članci, savjeti i recepti za sretno kuhanje s Ledom

Slatke i slane priče

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!