Kako pripremiti tijesto za pizzu od povrća?

30. ožujka 2017.
Autor Marko Vukman
Podijelite
Vezani proizvodi

Ako volite jesti pizzu, no pazite na liniju, tada biste svakako trebali probati pizzu bez brašna.

Naime, tijesto za pizzu možemo s lakoćom pripremiti od povrća i tako dobiti niskokaloričnu pizzu no izuzetno ukusnu i hranjivu. Kod pripreme tijesta od povrća, nema čekanja da se tijesto digne.Jednostavno blanširamo povrće te pomiješamo s još nekoliko sastojaka, dobro zamijesimo i ispečemo u pećnici.

Koristimo li smrznuto povrće, preskačemo dio blanširanja te odmrznuto povrće usitnjavamo u blenderu uz dodatak cijelog jaja ili bjelanjka za povezivanje sastojaka te naribanog sira i začina za fantastičan okus. Osim brokule i cvjetače, tijesto za pizzu možemo pripremiti i od batata, tikvica, mrkve i špinata.

RECEPT: Zeleno tijesto za pizzu od brokule

Magazin

Članci, savjeti i recepti za sretno kuhanje s Ledom

Slatke i slane priče

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!