Top 3 proteinska doručka za šampione

18. rujna 2016.
Autor Sanja
Podijelite

Sposobnost doručka da nas dugo drži sitima i smanji potrebu za hranom u ostatku dana čini ga najvažnijim obrokom u danu. Preporuča se da doručak svakako uz ugljikohidrate uključuje i proteine. U nastavku pročitajte prijedloge doručka za više proteina, sitosti i energije

Recept: Zelena jaja u sendviču

Tko kaže da je doručak dosadan taj nije probao ovaj ukusan sendvič složen od slojeva proteina. Šunka, sir te jaja sa špinatom pripreme se u nekoliko trenutaka, a osiguravaju sitost dugo tijekom dana.

Recept: Avokado s obiljem povrća na tostu

Avokado je sjajna namirnica jer je bogat proteinima, zdravim masnoćama i vlaknima. Ovaj doručak može biti i odličan lagani ručak ili pak večera.

Recept: Tacosi za doručak

Određene vrste povrća poput mahunarki odlikuju se visokim udjelom proteina, stoga navalite na ovaj zanimljivi proteinski doručak koji spaja povrće, jaje i salatu u mekanoj tortilji.

Magazin

Članci, savjeti i recepti za sretno kuhanje s Ledom

Slatke i slane priče

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!