King Dark Velvet

Ostali sladoledi

Uz neodoljivi sladoled u velikom kornetu King Dark Velvet svaki dan bit će kao Valentinovo! Zašto? Zbog toga što novi King kornet donosi okuse tamne čokolade sljubljene s neodoljivim i jedinstvenim punjenjem od višnje. T ajna njegove posebnosti leži u do sada neviđenoj kombinaciji tamne čokolade s punjenjem od sočne višnje i hrskavim tamnim kornetom koja će oduševiti sve ljubitelje voćno-čokoladnih kombinacija .

U svom velikom izdanju s duplim baršunastim preljevima King Dark Velvet idealna je poslastica za romantične trenutke, jer zavodljivim i osvježavajućim okusima koji se tope u ustima poziva na beskonačan užitak.

Sreća dolazi u obliku ledenog, kremastog, neodoljivo slasnog Ledo sladoleda.

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!