King Majestic čaša

Ostali sladoledi

Otkrijte novo iskustvo uživanja u najboljem sladoledu nagrađenoga Kinga Majestic, inovativnih slojeva okusa u čaši od 450 ml.

Doživite okus Kinga Majestic u čaši kroz hrskave komadiće žitarica uronjene u bijelu čokoladu te preljev od bijele čokolade. Sljedeći sloj donosi sladoled okusa cheesecakea s preljevom od borovnice, koji dodaje voćni zanos ovoj kombinaciji, dok su komadići keksa hrskavi prijelaz u daljnje uživanje. Preljevom od borovnice naglašena je osvježavajuća nota, a završni sloj okusa cheesecakea s komadićima keksa zaokružuje ovu priču i predstavlja novu razinu cheesecakea.

Ovaj sladoled više je od običnog deserta – to je hommage ljubiteljima cheesecakea koji poziva na uživanje u slojevitom iskustvu i svakim zalogajem obećava bijeg od svakodnevnog života.

Sreća dolazi u obliku ledenog, kremastog, neodoljivo slasnog Ledo sladoleda.

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!