King Obsession čaša

Ostali sladoledi

Zaronite u King Obsession u čaši  ̶  sladoled u kojemu strast prema čokoladi zahvaća svaki sloj, osmišljen kako bi se svi vaši trenuci pretvorili u slatko uživanje.

King Obsession u čaši započinje hrskavim komadićima žitarica uronjenima u preljev od bijele čokolade. Avantura se nastavlja u novom sloju, koji donosi sladoled okusa čokolade s komadićima brownieja. Kroz ukusnu tamnu čokoladu, užitak se krije u posljednjem sloju koji isprepleće bijelu čokoladu s preljevom okusa tamne čokolade.

King Obsession nije samo sladoled; to je poziv na bogato, slojevito čokoladno iskustvo koje običnu svakodnevicu pretvara u senzacionalan doživljaj. Isprobajte ga u novom pakiranju i doživite strast čokolade u jednoj čaši.

Sreća dolazi u obliku ledenog, kremastog, neodoljivo slasnog Ledo sladoleda.

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!