King Supreme

Ostali sladoledi

Krenite na putovanje kroz nova iskustva s King Supreme sladoledom na štapiću koji donosi okus slane karamele - jednog od najpoželjnijih okusa na svijetu. Ovaj sladoled nudi savršeno izbalansiranu kombinaciju slanog i slatkog. Središnji dio sladoleda s okusom karamele krije punjenje od mliječne karamele koje će vas osvojiti svojom kremoznošću. Mekani preljev od slane karamele, ogrnut dodatnim preljevom od bijele čokolade okusa karamele, obogaćen je ukusnim komadićima hrskavog keksa, što će dodati poseban šarm svakom zalogaju.

Uživajte u ovoj inovativnoj kreaciji koja će vaše nepce odvesti na putovanje puno senzualnih doživljaja. Pronađite put do slasnog zadovoljstva. Uzmite pauzu od svakodnevice i prepustite se čarima King Supreme sladoleda. Pronađite i druge KING sladolede na linku.

Sreća dolazi u obliku ledenog, kremastog, neodoljivo slasnog Ledo sladoleda.

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!