King Seduction

Ostali sladoledi

Dopustite si da vas zavede King Seduction – novi King sladoled na štapiću. Počastite se raskošnim okusima panna cotte, jagode i čokolade, a mekanim i hrskavim doživljajima razbudite svoja nepca.

Srce ovog sladoleda krije inovativnu sočnu jezgru punjenu jagodom, okruženu kremastim sladoledom okusa panna cotte. Slastan preljev od jagode, obavijen je dodatnim bogatim slojem mliječne čokolade. Za još uzbudljivije iskustvo, ukrašen je hrskavim bademima uronjenima u čokoladu. Neka vaša čula otkriju neodoljivu raskoš okusa.

King Seduction ostvaruje vaše najslađe želje uz koje se nakratko možete isključiti iz svakodnevice i otisnuti u avanturu, kada god poželite. Pronađite i druge KING sladolede na linku.

Sreća dolazi u obliku ledenog, kremastog, neodoljivo slasnog Ledo sladoleda.

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!