King Malina Cake

Ostali sladoledi

Najveći i najslasniji Ledo kornet postao je dijelom King sladoledne obitelji, te se sada u Ledo škrinji krije pod imenom King Malina Cake!

Ovaj veeeliki Ledo kornet neodoljivim čini ukusna krema brulee s preljevima od bijele čokolade i maline na vrhu, dok je donji dio hrskavog vafl korneta ispunjen finim sladoledom okusa biskvita s komadićima maline. Za još više užitka, kornet je punjen preljevom od maline, tako da u potpunom okusu možete uživati sve do zadnjeg zalogaja!

Savršen je izbor za sve one koji su u vječnoj nedoumici oko desertnog odabira – sladoled ili kolač? Oboje ih spaja King Malina Cake!

Sreća dolazi u obliku ledenog, kremastog, neodoljivo slasnog Ledo sladoleda.

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!