King Majestic

Ostali sladoledi

Za sve one koji ne žele gubiti vrijeme na izradu klasičnih deserata te preferiraju osvježavajuće note svojih slastica, stižu izuzetno dobre vijesti – predstavljamo King Majestic.

Riječ je o sladoledu koji u potpunosti opravdava epitet kralja užitka te donosi okuse jednog od najpoznatijih i najpopularnijih deserata koje svi volimo. Naravno, riječ je o svima omiljenom cheesecakeu koji na sladoledu dolazi obogaćen osvježavajućim okusima borovnice i bijele čokolade.

King Majestic satkan je od vrhunske sladoledne mase okusa cheesecakea s tekućim punjenjem od borovnice, dvostrukim preljevom od borovnice i bijele čokolade, te hrskavim posipom žitarica.

Uz King Majestic, svo svoje slobodno vrijeme možete iskoristiti baš onako kako sami odlučite, obzirom da je desert nakon ručka osiguran – jer tko kaže da najbolji deserti dolaze iz pećnice, a ne iz škrinje?

Sreća dolazi u obliku ledenog, kremastog, neodoljivo slasnog Ledo sladoleda.

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!