King Seduction Multipack

Ostali sladoledi

Kada govorimo o savršenstvu okusa sladoleda King, manje ne znači više. Zato novi King Seduction dolazi i u praktičnom pakiranju od tri štapića, baš po mjeri za dijeljenje s prijateljima i najbližima.

Hrskav vanjski preljev od mliječne čokolade obogaćen posipom s komadićima badema uronjenima u čokoladu oduševit će već na prvi zalogaj. Svaki sljedeći zalogaj otkrit će nove okuse, a naposljetku i ono zbog čega će King Seduction zavesti brojna nepca. Mekani preljev od jagode krije sladolednu masu okusa panna cotte, a samo središte sladoleda čini mekano punjenje s okusom jagode.

Ako znamo da šećer dolazi na kraju, onda znamo da će okus jagode zaokružiti ovu zavodljivu kombinaciju novog sladoleda King Seduction. Okupite društvo i dopustite si neodoljivo iskustvo te slatki bijeg u svijet prepun okusa jagode. Pronađite i druge KING sladolede na linku.

Sreća dolazi u obliku ledenog, kremastog, neodoljivo slasnog Ledo sladoleda.

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!